Home » Vertaling Nederlands-Engels

Vertaling Nederlands Engels

Veel Nederlanders hebben in het verleden de Engelse taal geleerd op school, maar in veel gevallen zakt het na enkele jaren weer weg of is de opgedane kennis niet toereikend genoeg om goede content voor uw website of bedrijf te schrijven. Het kan daarnaast natuurlijk ook voorkomen, dat u domweg geen tijd heeft voor het schrijven van Engelse teksten vanuit het Nederlands. Gelukkig biedt het vertaalbureau vdMolen Vertalingen de uitkomst in deze situaties! Erwin zit voor u klaar om al uw teksten vanuit het Nederlands naar het Engels te vertalen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om content voor uw website, productomschrijvingen, zakelijke brieven of een geheel ander type teksten. vdMolen Vertalingen heeft voor iedere opdracht een scherpe, vrijblijvende offerte! Een goede vertaling hoeft niet altijd prijzig te zijn, vindt vdMolen Vertalingen.

Kunst van het vertalen

U kunt ervoor kiezen om uw teksten te vertalen met een woordenboek of online vertaalmachine, waarvan er steeds meer beschikbaar zijn. Hoewel u met beide methoden een heel eind kunt komen in het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Engels of andersom, kloppen de teksten in veel gevallen voor nog geen 75%. Zeker het verwerken van spreekwoorden of gezegdes is lastig op dergelijke manieren, waarbij een vertaler uitkomst kan bieden.

vdMolen Vertalingen is gespecialiseerd in het vertalen van teksten vanuit het Nederlands naar het Engels of andersom. Hierbij houden we niet alleen rekening met een correcte spelling van de woorden, een juiste zinsopbouw en een woordkeuze die past bij het type tekst en uw wensen, maar zorgen we ook voor het correct verwerken van gezegdes en spreekwoorden. Zo kunt u uw teksten met een gerust hart online publiceren of richting zakenpartners versturen, zonder te moeten vrezen voor lelijke taal- of spellingsfouten.

Andersom weet u met een vertaling vanuit het Engels naar het Nederlands door vertaalbureau vdMolen Vertalingen, dat u de tekst volledig begrijpt en daardoor op de juiste manier kunt reageren. Het is in onze ogen zonde, als u een belangrijke klant verliest, doordat u een brief in het Engels niet volledig of helemaal niet begrijpt.

Maak vrijblijvend kennis met vdMolen Vertalingen

Erwin heet u graag van harte welkom bij vertaalbureau vdMolen Vertalingen! Bij hem bent u verzekerd van een vriendelijke, persoonlijke service, een snelle levertijd van uw vertalingen. Zo kan hij u een kwaliteit garanderen, waar weinig eigen vertalingen tegenop kunnen!

Daarnaast geniet u bij vertaalbureau vdMolen Vertalingen van een fraaie prijs-kwaliteitsverhouding, doordat Erwin vertalingen aanbiedt vanaf € 0,07 per woord. Bent u benieuwd wat voor scherpe prijs vdMolen Vertalingen voor uw opdracht mag aanbieden? Erwin staat u graag geheel vrijblijvend te woord per e-mail of telefonisch!